Alternativet i Furesø. Arkivfoto: Martin Warming

Alternativet i Furesø. Arkivfoto: Martin Warming

Alternativet sætter forholdene for ældre og handicappede til debat

På trosdag den 17. november står Alternativet i Furesø bag en politisk café, hvor der sættes fokus på forholdene for ældre og handicappede i Furesø kommune. 
Alle - både medllemer af partiet, borgere, fagligt personale, politiske partier og interesseorganisationer - er velkomne til at deltage. 
"I Alternativet arbejder vi nemlig efter devisen om, at flere ved mere", lyder det fra Allon Sørensen, formand for Alternativet Furesø- 
Ved den politiske cafe skal der diskuteres generelle tendenser og udfordringer på ældre- og handicapområdet samt hvordan der sikres tid til de borger, som har brug for hjælp? Hvad er de frivilliges rolle? og andre aktuelle udfordringer i Furesø kommune? 
 Der vil på mødet være oplæg fra Freddy Nielsen, formand for Furesø Handicapråd og Danske Handicaporganisationer i Furesø. 
"Det er tanken efter oplægget at give ordet frit, og evt. gå i grupper for at diskutere emnerne mere i dybden. Efterfølgende vil vi lade konklusionerne og idéerne indgå i et idékatalog, som vi kan anvende, efterhånden som vi udarbejder partiets konkrete politik her i Furesø kommune", lyder det fra medlemmerne i Alternativet.
Den politiske cafe finder sted i Satellitten i Værløse ved Galaksen. Alternativet Furesø inviterer løbende til ÅBENT HUS i Satellitten i Værløse ved Galaksen / biblioteket hver torsdag aften resten af året.
hhs
 

Publiceret 15 November 2016 17:12

SENESTE TV