Arkivfoto

Arkivfoto

Reddet af sin hund:

41-årig kvinde forsøgt voldtaget af tre mænd i skov

Af
Martin Warming

Martin Warming

En 41-årig kvinde blev søndag morgen forsøgt voldtaget af tre mænd på en sti i Ryet Skov i Værløse. 
Det oplyser Nordsjællands Politi.
Voldtægtsforsøget fandt sted kort efter klokken ni, da den 41-årige kvinde var i gang med at lufte sin hund i skoven og blev overfaldet af de tre mænd. Den ene tog fat i hendes arme og forsøgte at trække hende væk fra stien, mens den anden tog hundesnoren fra hende.
Samtidig tog den tredje mand hende på ballerne, og han forsøgte også at tage hende på brysterne. Det lykkedes hunden at bide den ene af de tre mænd, og de tog alle flugten, oplyser politiet.
Den ene mand, ham der forsøgte at trække kvinden væk fra stien og ind i skoven, beskrives som nordafrikansk af udseende. Han er mellem 20 og 25 år, 175 til 180 centimeter høj, og han har en spinkel kropsbygning og sort hår. Han har såkaldt afrohår og skægstubbe, og han talte engelsk. Han var iført en sort, kort dunjakke og sorte joggingbukser og sorte kondisko.
Den anden mand, ham der tog hundesnoren fra den 41-årige kvinde, beskrives som mellemøstlig af udseende. Han er mellem 20 og 25 år, gammel, cirka 175 centimeter høj og muskuløs. Han har sort hår og mørke øjne og beskrives som velsoigneret. Han talte dansk med accen og var iført en kort, sort dunjakke, sort hættetrøje, og sorte joggingbukser med hvide striber.
Den sidste mand, ham der tog kvinden på ballerne, beskrives også som mellemøstlig af udseende og mellem 20 og 25 år. Han er 175 til 180 centimeter høj og med en almindelig kropsbygning. Han har sort hår og beskrives ligeledes som velsoigneret. Han talte dansk med accent og var iført en sort kasket, mørkegrå 3/4 lang uldfrakke, mørke bukser og hvide kondisko.
Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner eller personer, der kan bidrage med oplysninger i sagen. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 49 27 14 48 eller 1-1-4.

Publiceret 12 December 2016 13:25