Målhelten Fetai vender tilbage til FC Nordsjælland

Bajram Fetai vender tilbage til FC Nordsjælland.
Målhelten, der nåede at score 29 mål i sin aktive karriere for Farum-klubben, har siden 2011 prøvet lykken i blandt andet Lyngby og tyrkiske Denizlispor, men nu vender han altså tilbage til FCN. Dog ikke som spiller men som træner for FCN Akademiet. 
Derudover vil 31-årige Bajram få en rolle på tværs i klubben som 'integrator'. Det oplyser FC Nordsjælland i en pressemeddelelse fredag morgen.
"Det er en af vores egne, som kommer hjem. Bajram har altid vist et stort hjerte for FC Nordsjælland, og vi har holdt kontakten ved lige, siden han forlod os tilbage i 2011 med tanke på en rolle i FCN, når han stoppede sin spiller-karriere. Bajram vil blive tilknyttet akademiet og skal her uddanne og dygtiggøre sig som træner både med holdtræningen og individuel træning", fortæller sportschef Jan Laursen.
Læs også: FCN ansætter spansk træner
"Bajram har en stor indsigt i spillet efter hans lange karriere, og han har samtidig et naturligt talent for at lære fra sig grundet hans stærke sociale kompetencer. Hans baggrund giver ham samtidig en stor forståelse for andre kulturer end den danske, og det er noget, som vi kommer til at nyde godt af i fremtiden", tilføjer sportschefen.
Bajram Fetai har tilbragt de sidste fire måneder med at træne med FC Nordsjællands Superliga-hold og på den måde pejle sig i retning af, hvad der skulle ske i fremtiden.
"Det har været en proces at finde ud af, hvad der skulle ske i fremtiden, men mange gode snakke med dygtige folk her i FCN har hjulpet mig. Det er en klub, som jeg nærer meget store følelser for, og derfor føles beslutningen også rigtig. Det er samtidig også en unik chance, at klubben finder en plads til mig. En mulighed, som jeg ikke vil gå glip af. Der er virkelig nogle dygtige trænere og medarbejdere i FCN, som jeg kan lære meget af. Det vil give mig en stor fordel i min udvikling, som træner at kunne uddanne mig i tæt samarbejde med mange af disse", Bajram Fetai.
Integrationsministeren
Bajram Fetai startede sin karrieren i FC Nordsjælland tilbage i 2007, og her blev det til 131 kampe og 29 mål. Fetai var i 2010 med til at afgøre pokalfinalen med sin scoring til 2-0 over FC Midtjylland.
"Hvad angår arbejdet med integrationen, er det altid sket ubevist for mig. Morten Wieghorst døbte mig integrationsministeren, da jeg havde ham som træner, og der gik det lidt op for mig, at jeg nok var meget god til mennesker og sørge for, at de føler sig godt tilpas. Jeg glæder mig til at tage fat på den del, da der ligger nogle spændende opgaver med mange kulturer i klubben, og kombinationen af det med trænergerningen glæder jeg mig til", siger Fetai, der samtidig ærgrer sig over at skulle stille fodboldstøvlerne på hylden.
"Det er på selvfølgelig vemodigt at stoppe med at spille fodbold. Det var det eneste, jeg har var god til, da jeg var ung, og derfor satsede jeg alt på det. Jeg er derfor også stolt over de ting jeg har opnået, men jeg er også stolt over at min cirkel både slutter og starter i FCN", siger Fetai.
mw

null

Publiceret 06 January 2017 09:51

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV