Hele familien inviteres til Familie Fun Cup

forældre, bedsteforældre og børn inviteres igen i år til den store familieevent i Farum Arena

Af
Martin Warming

Martin Warming

Igen i år inviteres alle familier i Furesø til forårets store familieevent: Furesø Teamball Familie Fun Cup. Og det er helt gratis at deltage.
Furesø Teamball Familie Fun Cup afvikles lørdag 11. marts mellem klokken 10 og 14 i Farum Arena. Det er sjette år Familie Fun Cup afvikles, og arrangør Martin Brolin er sikker på, at eventen igen i år bliver en succes.
"Allerede første år var der en fantastisk god stemning. Det er sjældent, at både far, mor, børn og bedsteforældre kan dyrke motion på samme hold i en afslappet konkurrencesituation på børnenes præmisser. Vi har fået rigtig meget positiv feedback, og vi er derfor glade for igen i år at kunne arrangere Familie Fun Cup som en gratis event. Det enkle gribe-kaste spil Teamball får både latter muskler og andre muskler i aktion, og det er fedt, at se de mange svedende og smilende ansigter", fortæller Martin Brolin.
Læs også: Åbent hus i den nye hal blev et tilløbsstykke
Som noget nyt er det blevet lavet en fire minutters lang video med reglerne.
"De er super simple. Man skal blot have lyst til at bevæge sig og kunne gribe og kaste en bold. De fleste børn kan reglene i forvejen, for over 3.000 børn deltager i uge 10 i Fun Cup i skoletiden. Og det er jo nok ekstra sjovt, når det er børnene, som skal lære mor, far og bedsteforældrene reglerne - og ikke omvendt", tilføjer Martin Brolin.
Også de voksne kan øve sig inden familieeventen, da der også er gratis firmaevent torsdag aften 9. marts klokken 19 og 21.
Tilmeldingsfristen er den 31. januar på www.teamball.dk, hvor du også kan se videoen om spillet og lære reglerne.

Publiceret 09 January 2017 08:56

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV