Kommunen vil have borgernes hjælp til udvikling af handicap- og seniorboliger

Der er borgermøde den 31. januar

Furesø Kommune holder borgermøde om fremtidens handicap- og senoiregnede boliger tirsdag den 31. januar klokken 18 til 20 i teatersalen i Farum Kulturhus. Her skal det diskuteres, hvordan kommunen fremover kan tilbyde boliger til seniorer og handicappede - betegnelser, der dækker over mange borgere med mange forskellige behov. Det stiller store krav til fleksibiliteten i de nye boliger, til økonomien, placeringen af dem og ikke mindst både størrelsen og udformningen af boligerne.
Fik du læst: Serie-onanist fra Farum anholdt og varetægtsfængslet
Der er nedsat et særligt udviklingsidvalg, der består af både borgere og politikere, og det er dette udvalg, der nu inviterer til borgerne til dialog.
Den politiske målsætning om, at der skal bygges 200 senioregnede boliger, så der er boliger til det stigende antal seniorer i kommunen, bliver nået indenfor kort tid. Resultaterne fra borgermødet og udviklingsudvalget vil derfor være et vigtigt input til den videre udvikling af boliger i Furesø Kommune.
"Vi har haft mange spændende drøftelser i udvalget, men når alt kommer til alt, så er vi blot 15 borgere og politikere, som ikke har alle svar på hånden. Derfor håber vi virkelig, at der kommer mange til borgermødet, som vil hjælpe os videre med anbefalingerne. Vi vil gerne have så mange forslag på bordet som muligt", lyder det fra Susanne Mortensen (C), der er formand for social- og sundhedsudvalget.
Man skal tilmelde sig borgermødet på furesoe.dk/udviklingsudvalg.
hhs

null

Publiceret 24 January 2017 07:28

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV