Borgermøde:

Sådan undgår du indbrud

Furesø Kommune, Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd inviterer alle furesø-borgere til borgermøde om indbrudsforebyggelse

Furesø Kommune inviterer nu til borgermøde om, hvordan man forebygger indbrud i private hjem. Mødet holdes i samarbejde med Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd.
”Alene i december måned oplevede 55 familier fra Furesø Kommune indbrud i deres hjem. Selv om det er et fald både i forhold til december 2015 og 2014, så er det utroligt ubehageligt at opleve indbrud, og det er noget, vi som kommune er meget opmærksomme på", fortæller Niels Milo Poulsen, der er velfærdsdirektør i Furesø Kommune.
Netop derfor afholder Furesø Kommune et borgermøde om, hvordan man forebygger indbrud i private hjem. Mødet holdes i samarbejde med Nordsjællands Politi og Det Kriminalpræventive Råd.
Indbrudsbølge ramte Værløse: Tyve hældte madolie ud over gulvene
Erfaringerne viser, at det bedste værn mod indbrud er borgerne selv, og noget så simpelt som et godt naboskab kan være et effektivt redskab mod ubudne gæster. Aktiv nabohjælp kan faktisk forebygge op til hvert fjerde indbrud.
Borgermødet holdes den 28. februar i Galaksen i Værløse. Fra klokken 17 til 18.30 er der oplæg fra politi og Det Kriminalpræventive Råd med generelle råd om, hvordan man forebygger indbrud. Både før og efter oplæggene er der stande, hvor man uforpligtende kan komme i dialog med virksomheder om konkrete tiltag, der forebygger indbrud i hjemmet. Dørene åbnes klokken 16.30.
Det er gratis at deltage. Tilmelding sker efter først til mølleprincippet via mail til indbrud@furesoe.dk.
mw

null

Publiceret 01 February 2017 10:20

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV