Marianne Rosenvold er ny formand for de handicappede

Danske Handicaporganisationer i Furesø har valgt Marianne Rosenvold som ny formand på deres årsmøde, som blev holdt for nylig.
Et af de temaer, der er særlig fokus på er øget tilgængelighed, og Marianne Rosenvold håber, at politikerne fortsat vil have fokus på tilgængeligheden.
"Det er vigtigt, at alle borgere har lige mulighed for at deltage i vores lokale samfundsliv", siger den nyvalgte formand og forklarer, at det er en forudsætning, at der er adgang til bygninger og udearealer for mennesker med handicap.
Fik du læst: Rumænsk kvinde stjal tyggegummi for 2.000 kroner
 
En typisk udfordring med tilgængelighed er trapper, og her er det ikke kun mennesker i kørestol, der vil have glæde af øget tilgængelighed.
"Den unge mor med barnevogn eller den ældre borger, der er dårligt gående vil også nyde godt af at kunne deltage i et møde, hvor der er nem adgang til mødelokalet", siger Marianne Rosenvold, der håber, at byrådspolitikerne også fremover vil være med til at sikre, at alle borgere kan have et aktivt liv og gøre brug af kommunens mange gode tilbud.
Danske Handicaporganisationer i Furesø er en sammenslutning af lokale handicaporganisationer, der arbejder politisk for et samfund, hvor personer med handicap på lige fod med alle andre medborgere har retten til fuld og lige deltagelse i samfundslivet.

Publiceret 13 February 2017 07:47

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV