Lokal udstiller på weekendens messe:

"Martin og Helena har styr på hørelsen"

Siden 2011 har ægteparret Martin og Helena Henriksen sørget for, at en stor del af furesøborgerne og mange andre uden for kommunegrænsen får det hele med – når det gælder om at høre bedst muligt. Parret står nemlig bag Furesø Hørecenter, der både har til huse på Kirke Værløsevej i Værløse og i Farum i det nye sundhedshus på Rådhustorvet.
Hos Furesø Hørecenter er de specialister i hørelse og høreapparater, og der er behov for deres ekspertise. Hver sjette dansker har nemlig udfordringer med at høre, og et høretab er meget mere synligt end et høreapparat.
Læs også: I weekenden er den store livsstilsmesse tilbage i Farum Arena
”Det er typisk ens omgivelser, der bemærker dit høretab først – fordi du simpelthen ikke hører alt, der bliver sagt”, fortæller parret, der samtidig ikke lægger skjul på, at det både kan skabe irritation for den person med tabt høreevne men også for andre. Men det kan helt undgås.  Og tiden, hvor høreapparaterne var store og klodsede, er forbi.
”Du kan stort set få alt i dag. Udviklingen går hurtigt, og selvom de gammeldags hudfarvede stadig findes, ønsker de fleste et af de moderne apparater, der er meget mindre og fås i mange forskellige farver.
Ved weekendens bolig- og livsstilsmesse står Martin og Helena Henriksen til en snak om hørelse og ikke mindst forklaringer om, hvor avanceret teknologien i høreapparater er blevet – og hvor små apparaterne efterhånden også er. Samtidig vil det være muligt at booke tid til en gratis høreprøve samt afprøvning. 

Publiceret 17 February 2017 05:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV