Emiliano Marcondes i jubel i kampen mod Silkeborg. På søndag venter FC Midtjylland. Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Emiliano Marcondes i jubel i kampen mod Silkeborg. På søndag venter FC Midtjylland. Foto: Jens Dresling/POLFOTO

FCN:

"En sejr på søndag giver en god chance for mesterskabsspil"

 
Selvom der skal flere faktorer i spil, så tror FC Nordsjælland fortsat på muligheden for en billet til mesterskabsspillet. Og det hele afgøres på søndag, hvor FCN møder FC Midtjylland. For at få billetten i hus kræver det ifølge fcn.dk, at FCN vinder søndagens kamp, mens at hverken Aab eller Randers vinder. En anden mulighed er, at FCN spiller uafgjort i søndagens kamp, mens Aab og Randers taber. 
Alle kampene i den 26. og sidste runde af gruppespillet i Superligaen spilles samtidig på søndag klokken 17, og det er ikke kun kampen i Herning mellem FCM og FCN, der bliver spændende. Også slaget mellem Viborg-AaB samt SønderjyskE-Randers bliver afgørende. 
"For FCN er situationen nu den, at hverken Randers eller AaB må vinde udekampene mod henholdsvis SønderjyskE og Viborg, mens tigrene selv slår FC Midtjylland. Med de resultater vil FCN snuppe 6. pladsen og adgangen til det forjættede land. FC Nordsjælland er altså afhængig af to andre kampe, men en sejr i Herning vil alligevel give tigrene gode chancer, for det bliver langtfra let for AaB at vinde i Viborg eller for Randers at vinde ude over SønderjyskE. I øvrigt er der også den lille krølle på det hele, at netop Randers og SønderjyskE prøver kræfter allerede onsdag aften i DBU Pokalen med Randers som spillested", skriver fcn.dk.
Ifølge fcn.dk kan målscoren også blive en parameter i spillet om 6. pladsen. 
"Her står FCN stærkest med kun minus 1 på den konto, mens SønderjyskE har minus 3, Randers minus 5 og AaB minus 9. Det betyder, at FCN i teorien også kan komme i Top 6 med uafgjort i udekampen mod FCM, men så skal både AaB og Randers tabe deres kampe", skriver fcn.dk.
 

null

Publiceret 14 March 2017 12:26

SENESTE TV