Lokal mægler:

“Nybyggeri i Laanshøj vil ikke påvirke huspriserne negativt”

Thomas Lausen, indehaver af HOME i Værløse, forstår ikke Laanshøjbeboernes nervøsitet for fald i huspriserne, når området skal udbygges. “Det vil helt sikkert ikke ske”, siger han

Af
Helene Stolle

“Jeg vil æde min gamle hat på, at priserne ikke falder”. Sådan lyder meldingen fra Thomas Lausen, der er indehaver af HOME i Værløse og dermed også har solgt boliger i Laanshøj helt fra områdets begyndelse som boligområde.
Ifølge Thomas Lausen er der ingen tvivl om, at Laanshøj er et af de mest eftertragtede boligområder i Furesø. Dels på grund af naturen, dels på grund af, at området er et af kommunens mest stille områder, og så er der selvfølgelig også historiens vingesus fra den gamle flyvestation.
Læs også: By- og kulturdirektør: "byggeriet foran kasernen bliver med ud- og indkig"
 “Men det bliver altså ikke ødelagt af, at der nu skal bygges mere. Ikke mindst fordi byggeplanerne i det, der kaldes delområde II - området mellem flyvestationens landingsbane og den gamle kasernebygning - i den nye lokalplan er væsentlig mindre massive end i den oprindelige Lokalplan 72”, lyder det fra Thomas Lausen, der samtidig tilføjer, at han har svært ved at forstå den store bekymring, som beboere i området har for udbygningen af området.
“De har jo hele tiden vidst, at området skulle udbygges - det står i den oprindelige lokalplan”, siger han og tilføjer, at man ikke må glemme, at der med udbygningen også følger nogle goder med for beboerne.
“Det er jo sådan, at når man bygger et helt nyt boligområde, så kan det være svært at få busserne til at køre derud. Det har vi da endelig fået lavet om på i Laanshøj, men nu hvor der kommer flere beboere til, så er det da bestemt ikke utænkeligt, at der kan skabes endnu bedre busforbindelser - og det må da uden lige være et gode for de børnfamilier, der bor i området. Deres børn skal jo også selv komme til og fra deres hjem og til fritidsaktiviteter”, lyder det fra den lokale mægler.

Publiceret 16 March 2017 11:34

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV