På søndag er der basket i Søndersøhallen

Der er mulighd for at se elite-basketball det meste af dagen på søndag den 19. marts i Søndersøhallen. Det sker ved et stort dobbeltarrangement, når BK Amager kommer på besøg med deres 1. divisionshold på både herre- og damesiden

På søndag klokken 14 lyder startskuddet til en eftermiddag fyldt med elitebasketball i Søndersøhallen. Det sker, når Værløses unge herrehold tager imod BK Amager i 1. division. Og det er et ungt hold. Faktisk det yngste i 1. division med en gennemsnitsalder på et stykke under 21 år.
Værløses Herrer har vundet syv af de seneste otte kampe og ligger på en tredjeplads med tre kampe tilbage i grundspillet. Så på trods af, at BK Amager vandt det første indbyrdes opgør tilbage i november, er Værløses headcoach Anders Sommer optimist.
“Vi har ramt god form mod slutningen af sæsonen og vi er ekstra sultne efter revanche mod Amager. Vi skal forsøge at udnytte vores størrelse, men det bliver ikke nemt. De er et godt skydende hold og vores store spillere skal kunne dække hurtigere modstandere op bag 3-pointslinjen”, siger han.
hhs

Damernes sidste hjemmekamp inden slutspillet

Ligeledes på søndag, klokken 16, er det så damernes tur. Værløses Elitedamer indtager i øjeblikket en førsteplads i 1. division og kampen mod BK Amager er sidste chance for at se Værløses 1. divisionsdamer i Søndersøhallen inden slutspillet går i gang.
Head coach Anja Andersen har stor tiltro til, at det unge hold vil afslutte grundspillet, med en seværdig hjemmekamp, mod et BK Amager-hold, som allerede er blevet besejret en gang i sæsonen.
“Vi er et ungt hold, der leverer højt på at spille hurtigt, fysisk og aggressivt”, siger hun og fortsætter:
“Vi vil gøre, hvad vi kan for, at det bliver en kamp, der vil få tilskuerne til at vende tilbage, når vi går i gang med slutspillet”.
Næste gang der er elitebasketball i Søndersøhallen er, når Værløses herrer tager imod 1. divisions førerhold Wolfpack fra Ballerup, søndag den 26. marts kl. 14.00.

Publiceret 17 March 2017 08:50

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV