Video:

Se FCN-spillere og fans i vild jubel

Der var vild jubel søndag eftermiddag, da FCN med en 2-1 sejr over FCM sikrede sig sjettepladsen og dermed en plads i Superligaens mesterskabsspil

Af
Helene Stolle

 Det var nok de færreste, der havde troet, at FC Nordsjælland ville være med i mesterskabsspillet i årets Superliga. Men FC Nordsjælland ER med. Holdet sikrede sig nemlig lige akkurat sjettepladsen, da de søndag eftermiddag vandt 2-1 over FC Midtjylland, og både Aab og Randers snublede i deres sidste kampe - og det gav vild jubel både blandt de mange fans, der var rejst med til Herning, og truppen.
 Så stor var glæden efter søndagens sejr - se videoen her fra fcn.dk:

Den smukkeste sejr

“FCN fik fortjent belønningen for en fremragende slutspurt med ti point i de seneste fire kampe, og selv om den altafgørende 2-1 i Herning ikke var på det kønneste spil, var det alligevel den smukkeste sejr, man kan tænke sig”, skriver fcn.dk, hvor klubben heller ikke lægger skjul på, at nu har alle lov til at drømme stort.

“Skabt på dedikation”

Cheftræner Kasper Hjulmand var ligesom resten af truppen jublende efter søndagens sejr og billet til mesterskabsspillet.
“Vi står alle med en fantastisk følelse. Det her blev skabt på dedikation. Der blev fightet af alle mand og også alle de, der ikke kom på banen, ydede et stort bidrag. Der har alle omkring klubben gjort. I dag er en stor festdag. Men så mødes vi i næste uge og sætter nye mål, for vi skal nå meget mere”, lød det fra Hjulmand på fcn.dk efter søndagens kamp
I mesterskabsspillet venter der FC Nordsjælland 10 spændende kampe, hvor modstanderne bliver FCK, Brøndby, Lyngby, SønderjyskE og FCM.

null

Publiceret 20 March 2017 08:51

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV