I aften går mesterskabsspillet i gang:

FCN skal holde momentum

I aften, fredag den 31. marts, går mesterskabsspillet i gang i Superligaen. FC Nordsjælland  tager imod Lyngby hjemme på Right to Dream Park , og truppen, der i aften for første gang hopper i ny spillerdrag, er tændte. 
På fcn.dk lægger midtbanespilleren Mathias Jensen ikke skjul på, at opskriften på en sejr i aften er aggressivitet og effektivitet. 
"Det gælder for os om at holde momentum fra de seneste kampe, hvor vi både har spillet godt og været effektive, og vi skal sørge for at være lige så aggressive og chanceskabende som i de sidste kampe", siger han og tilføjer, at som tingene ser ud lige nu, skal FCN helt klart jagte bronzemedaljerne. 
"Jeg ville rigtig gerne have en bronzemedalje i Superligaen", siger Mathias Jensen på fcn.dk - han har i øvrigt to sølvmedaljer fra U/19-ligaen. 

 

 

I ny spilledragt

Når FCN-truppen løber på banen i aften bliver det i en ny spilledragt - stadig fra klubbens tøjpartner Diadora. 
"Trøjen er special-designet i samarbejde med Diadora-Italien. Fremover vil hjemmebanedragten være helt rød fra top til tå, men med blusen lidt changerende i den røde farve. Udebanedragten skifter fra den nuværende blå til en helt sort dragt, hvor der dog på blusen vil være en lodret stribe i klubbens gule og røde farver. Den blå udebane-dragt vil stadig blive en del af dragterne, og vil fungere som 3.trøje", skriver fcn.dk. 
hhs

null

Publiceret 31 March 2017 08:16

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV