FCN har fundet takten:

Nu bliver det rigtig sjovt

Af
Helene Stolle

Mesterskabsspillet i Superligaen blev åbnet i går aftes, da FC Nordsjælland hjemme på Right to Dream Park tog imod lokalrivalerne fra Lyngby - og sikke en start det blev. 
FC Nordsjælland har nemlig fundet takten på det helt rigtige tidspunkt, og efter at have vundet de sidste fire kampe i træk, sprudler holdet af selvtillid. Det var da også FCN der havde stor overvægt i fredagens kamp, der endte med en sejr på 2-0. 
Den næste kamp, der venter FC Nordsjælland er mod FCK i Parken, og selvom det bliver en svær opgave, kommer den særlige holdånd, som FCN har oparbejdet nu til at have stor betydning. 
"FCN er inde i en fantastisk god stime, og alle er opsatte på at holde momentum med fokus på én kamp af gangen i et Mesterskabsspil, der bare bliver så spændende", lyder det på fcn.dk.
 

God opbakning fra fans

Fredagens kamp mod Lyngby viste også, at de lokale fans rent faktisk stadig er der for FCN, og den opbakning bemærker spillerne.
"Det betyder rigtig meget. Det var også dejligt at se, at der var så mange allerede under opvarmningen. Det er betyder meget for os", siger Emiliano Marcondes i det nedenstående klip fra FCN's egen youtubekanal.
Emiliano: Fed opbakning fra fansene: 

Publiceret 01 April 2017 08:37

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV