Danmarks største gymnastikkonkurrence i Farum Arena

Mere end 700 instruktører og 2200 gymnaster i aktion i påskedagene

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Danmarks største gymnastikkonkurrence, Sjællandsmesterskaberne i TeamGym, finder sted i Farum Arena i Påsken. Her vil mere end 700 instruktører og hjælpeinstruktører og 2200 gymnaster fordelt på 230 hold være i aktion.

Gymnasterne konkurrerer i spring på bane, spring på minitrampolin og med en rytmeserie.

Farum Gymnastikforening har med sine 90 TeamGym-gymnaster i alderen 7-15 år hele otte hold med til Sjællandsmesterskaberne.

Hallen kommer til at emme af forventningens glæde, nervøsitet og stolthed - for nogle er det første gang, de stiller op til Sjællandsmesterskaberne, mens andre har prøvet det i mange år, påpeger Farum Gymnastikforening.

Holdet af frivillige tæller over 100 mennesker. Planlægningen af konkurrencen startede for alvor i september, og det er ikke kun gymnasterne, der er spændte. Det er planlægningsgruppen også, for alt skal klappe lige fra parkering til musik, café og resultatformidling på de nye storskærme i Farum Arena.

“Vi håber naturligvis også på at vinde nogle medaljer – det ville være helt særligt at gøre det på hjemmebane,” siger Kristian Michelsen og Michelle Blom, som er cheftrænere på TeamGym i Farum.

Sjællandsmesterskaberne i TeamGym foregår i Farum Arena fra torsdag 13. april til søndag 16. april i tidsrummet fra kl. 9.00-20.30. Man behøver ikke at købe billetter på forhånd.

Hvis man ikke kan vente med at se gymnastik, så kommer Verdensholdet til Farum Arena 10. april kl. 19.30 med deres flotte show 'IMANI'. Billetter kan købes på verdensholdet.billetten.dk.

Ved mesterskaberne konkurrerer gymnasterne i spring på bane, spring på minitrampolin og med en rytmeserie. Foto: Michelle Iversen

Ved mesterskaberne konkurrerer gymnasterne i spring på bane, spring på minitrampolin og med en rytmeserie. Foto: Michelle Iversen

Publiceret 07 April 2017 11:45

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV