Arkivfoto: Martin Warming

Arkivfoto: Martin Warming

Laanshøj får sit seniorbofællesskab

Der er stadig ledige boliger, oplyser initiativtagerne

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Seniorbofællesskabet Laanshøj er nu en realitet. Det kan konstateres, efter at der her i foråret er sat skub i planerne om etablering af bofællesskabet, der kommer til at bestå af 19 boliger og et fælleshus - på ejerbasis.

'Vores grundstykke ligger på hjørnet af Sirius Alle og Laanshøj Alle, hvor der nu er placeret en rød officersbarak. Barakken vil blive fjernet, når byggeriet går i gang', oplyser Seniorbofællesskabet i en henvendelse til Furesø Avis, der fortsætter:
Læs også: Helle Katrine Møller: "Vi skal lære af Laanshøj og fremover inddrage borgerne helt fra start"

"Vi har gennem hele processen haft et samarbejde med Ok-fonden, som fortsætter. Endvidere har vi etableret et samarbejde med A/S HHM-byg i Hillerød og vil i de kommende måneder sammen med deres arkitekt få lavet tegninger til boligerne".

'Hver enkelt beboer vil få indflydelse på indretning og materialevalg af egen bolig og fælleshuset. Vi forventer at indsende byggeansøgning til kommunen i maj måned - og så få sat byggeriet igang, så snart tilladelsen foreligger.'
Læs også: Udvalgsmedlemmer: "Det er en god plan for Laanshøj"
Om sig selv skriver Seniorbofællesskabet Laanshøj:

'Vi er en gruppe sympatiske og humørfyldte mennesker, som allerede er igang med at opbygge vores fremtidige bofællesskab. Hvis du/I har lyst til at være med, og er plus 50 og uden hjemmeboende børn, er der stadig ledige boliger.'

Kontaktperson for interesserede er Birthe Sølund, tlf.: 2291 2812, mail: soelund@gmail.co

Publiceret 08 April 2017 06:00