Farum-virksomhed nomineret til bedste praktiksted

Nomineringen gælder virksomheden Aasted ApS

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Sammen med fire andre virksomheder er Aasted ApS fra Farum en af finalisterne i kampen om Årets Cphbusinesspraktik.

Praktikprisen uddeles af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) for at sætte fokus på vigtigheden af det gode praktikforløb.

Aasted ApS er en af de fem finalister, fordi virksomheden har formået at give deres praktikant, Lasse Fonnesbek Drustrup, et lærerigt og udfordrende praktikforløb i topklasse, hedder det i en pressemeddelelse.
Fik du læst: Ikke elever nok til to erhvervs-10.klasser i Farum

I alt har 87 studerende på Cphbusiness valgt at indstille deres praktikophold til prisen. Senest blev feltet skåret ned til 25, og nu har en fagjury reduceret listen til fem finalister, som udover Aasted tæller Azets, Debitoor, Nordea Lyngby og The Roger Smith Hotel i New York City.

Lasse Fonnesbek Drustrup var i praktik i efteråret 2016 på professionsbacheloruddannelsen i international handel og markedsføring, men nu er han fastansat i virksomheden, han hurtigt kom til at kende.

“Jeg har ikke kun fået lov at arbejde med marketing, men også med andre processer inden for salg og produktion på mange forskellige niveauer,” siger Lasse Fonnesbek Drustrup.
Fik du læst: Vildt drama gav plads i semifinalen: Furesø-elever vandt 6-6
Han fremhæver den tillid, han er blevet givet og det ansvar, han har fået lov at tage, da han var praktikant. Aasted ApS har han indstillet til Årets Cphbusinesspraktik i håbet om, at andre studerende kan få samme oplevelse.

“Det er altid en hæder, at nogen lægger mærke til, at vi er der. Vi er ikke som sådan kendt i det danske samfund, men at nogen får os på radaren for det, vi laver og udvikler, det er vi glade for. Vi har jo brug for dygtige unge mennesker, som kan være med til at udvikle virksomheden videre,” siger Allan Aasted, medejer, vicebestyrelsesformand og tidligere direktør i Aasted ApS.

Vinderen af Årets Cphbusinesspraktik findes på Cphbusiness City 24. april af en jury. Og vinderen af Årets Cphbusinesspraktik går videre til den nationale finale 16. maj, hvor vinderne fra alle landets erhvervsakademier dyster om titlen som Årets Erhvervsakademipraktik i Operaen i København.

Publiceret 09 April 2017 06:30

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV