Bronze til lokale volley-drenge

HU18-drengene fra Farum-Holte Volleyball har fået DM-bronzemedaljer

I weekenden spillede Farum-Holte Volleyballs HU18-drenge om danmarksmesterskabet i Gentofte.
“Næsen var ikke sat op efter et topresultat, da drengene dels er førsteårsspillere og spiller mod et år ældre spillere, og dels har holdet været præget af skader og sygdom hele sæsonen. Men det var som om, alt dette var glemt i weekenden hvor de mere end indfriede de forventninger, man kunne have til dem”, fortæller Ernst Hansen fra klubben.
På trods af et enkelt nederlag til VK Vestsjælland i den indledende puljekampe, vandt Farum-Holte-drengene deres pulje og sikrede sig direkte adgang til den ene af de to semifinaler. Der måtte de dog inkassere et nederlag mod Gentofte Volley.
“Til gengæld viste drengene deres velkendte evne til at rejse sig i vanskelige situationer ved at besejre Hvidovre-Køge i bronzekampen. Første sæt blev vundet solidt med 25-17. Andet sæt tog Hvidovre-Køge sig af 25-23. I tredje sæt kom drengene fra Farum-Holte foran med 8-3, og champagnen var fisket op af køletasken”, lyder det fra Ernst Hansen, der også fortæller, at de lokale drenge havde et taktisk godt spil.
Bronzemedaljerne kan ses som et tegn på en fortsat flot udvikling for holdet. Drengene fik sølv for tre år siden ved HU14 DM, guld sidste år ved HU16 DM og har i alt spillet sammen i omkring seks år.  Guldet gik til VK Vestsjælland og Gentofte Volley vandt sølv.
hhs

Publiceret 11 April 2017 10:13

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV