Hjerteforeningen har brug for indsamlere i Furesø

Den 30. april er dagen for landsindsamlingen til Hjerteforeningen, men der er brug for flere indsamlere i hele Furesø

Af
Helene Stolle

“Der er fortsat alt for mange, der dør af en hjertekar-sygdom, og derfor er der behov for forskning”, siger Steen L. Finsen, der er formand for Hjerteforeningens lokalafdeling i Ballerup og Furesø.
Ifølge Steen L. Finsen, er der i dag godt 466.000 danskere, der lider af en hjerte-kar-sygdom. Hvert år uddeler Hjerteforeningen omkring 25 millioner kroner til forskning, penge der blandt andet kommer ind via en landsdækkende indsamling. I år finder den sted den 30. april.
“Sidste år blev der i Furesø samlet 17.000 kroner ind. Det resultat vil vi gerne gøre bedre i år”, siger Steen L. Finsen og understreger, at alle kan melde sig som indsamler for Hjerteforeningen.
“Vi har brug for hjælp, også fra dig, der ikke er ramt af en hjertesygdom. Kan du afse et par timer til at gå en tur på en af de udlagte ruter med den hjerteformede indsamlingsbøtte, er du meget velkommen den 30. april”, siger han.
Tilmelding kan ske på hjemmesiden www.1udaf4.dk. Her kan man vælge, hvilken ledig rute man vil gå i Furesø Kommune.
På indsamlingsdagen holdes der åbent mellem 10 og 16 i Satellitten på Værløse Bymidte 46 og i Frivilligcenter Furesø, Paltholmterrasserne 1 i Farum. Hvis man ikke har nået at melde sig som indsamler, er man alligevel velkommen til at møde op på et af stederne og få tildelt en indsamlingsrute.
Læs mere på hjerteforeningen.dk

Publiceret 15 April 2017 07:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV