Venstre inviterer til dialogmøde:

“Det gamle Farum skal blive en endnu bedre by”

Farum Hovedgade skal trafiksaneres, og i den forbindelse inviterer Venstre alle interesserede til et dialogmøde med særlig fokus på den gamle del af Farum

Af
Helene Stolle

Venstre i Furesø ønsker at få input fra borgerne omkring den kommende trafiksanering af Farum Hovedgade, men samtidig ønsker partiet også at blive klogere på, hvad borgerne ønsker af byliv i den gamle del af Farum. Derfor inviteres alle interesserede til et dialogmøde næste torsdag den 27. april klokken 18.30 til 21.
“Vi vil lægge alle de oplysninger frem om trafiksaneringen af Farum Hovedgade, som vi kender til, og samtidig ønsker vi så at få borgernes kommentarer og idéer til planerne”, lyder det fra Flemming Oppfeldt fra Venstre.
Fik du læst: Birgit inviterer til fransk forårsfest midt i Farum 
Dialogmødet indledes med en byvandring med start fra Netto på Akacietorvet. Her får deltagerne historien om Akaciegården og kommer forbi Farumgård og det nyistandsatte Kaalundshus.
“Vi ser også på hovedgadeforløbet ved Akacietorvet og Søvej, og så slutter byvandringen med at besøge det nyrenoverede Sejlgården - hvor selve mødet afholdes”, fortæller Flemming Oppfeldt og understreger, at alle er velkommen til mødet.
Mødet finder sted i Sejlgården, Akacietorvet 25. Der serveres kaffe og sodavand. Deltagelse er gratis, men tilmelding ønskes på flemmingoppfeldt@hotmail.com

Publiceret 18 April 2017 07:05

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV