Kom og vær med:

Tennisklub åbner dørene og inviterer indenfor

Hareskov Værløse Tennisklub giver mulighed for at prøve kræfter med sporten. Lån en ketcher og slå dig løs lørdag d. 29.

Hareskov-Værløse Tennisklub fejrer 'Tennissportens Dag lørdag 29. april fra klokken 11 til 14, hvor alle er velkomne til at prøve kræfter med sporten.
Der vil være åbent for ikke-medlemmer fra kl. 11.00 til 14.00, hvor klubbens trænere står klar til at introducere dig for tennisspillet. Det er muligt at låne ketsjer og bolde i informationsstanden. Der vil desuden være musik, salg af tennisudstyr og masser af hygge på udendørsanlægget.

Mød en landsholdsspiller

Landsholdspilleren Mai Grage vil spille opvisningskamp kl. 12.00 mod nogle af klubbens bedste spillere.
”Vi er enormt stolte af at kunne fremvise noget af det bedste tennis Danmark har at byde på, når Mai Grage gæster klubben. Mai er kendt for sit gode humør og har flere danske mesterskaber i bagagen,” fortæller klubmanager Stina Ildor Jacobsgaard i en pressemeddelelse fra klubben.

Spar penge

Alle nye medlemmer, som melder sig ind i HVT på Tennissportens Dag, kan spare mange penge på et årsmedlemskab, fortæller klubben.
I klubben er der mange muligheder. Blandt andet kan man spille familietennis hver søndag med sit barn eller barnebarn i alderen 3-7 år eller deltage i voksenintroduktion for nybegyndere tirsdage.-vik

null

Publiceret 22 April 2017 08:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV