Spændende finalekampe i vente for Værløses basketdamer

Værløse Basketballs elitedamer er klar til finalerunden i 1. division. Modstanderen er Falcon, sidste års vinder af 1. division

Efter en lang sæson, der har budt på 17 sejre og blot et enkelt nederlag, har det unge Værløsehold spillet sig i finalen, ved at vinde de to første kampe i semifinalens 'Bedst af 3 serie'.
Der er nærmest garanti for basketball og underholdning på højt niveau, når elitedamerne tager imod i Søndersøhallen. Head Coach Anja Andersen har da også stor tiltro til, at det unge hold vil afslutte sæsonen med en seværdig finaleserie, mod et Falcon-hold, der har vundet 15 og kun tabt tre kampe gennem sæsonen.
”Falcon er faktisk det eneste hold, der har været i stand til at besejre os i denne sæson”, siger Anja Andersen og fortsætter:
”Men vi er et ungt hold, der lever højt på at spille hurtigt, fysisk og aggressivt gennem hele kampen. Vi vil gøre, hvad vi kan for, at det bliver en kamp, der vil få tilskuerne til at vende tilbage til næste kamp”.

Næste år i den bedste række

Det har været en hård men udviklende sæson, der konstant har løftet holdets niveau. Men det er også nødvendigt. Finalekampene er Værløse Basketballs Elitedamers sidste runde i 1. division. Næste sæson skal der nemlig prøves kræfter med landets bedste række, Dameligaen.
Det betyder, at kampen på onsdag den 3. maj, kan være sidste mulighed for at se elitedamerne spille i 1. division.
Finaleserien spilles som 'Bedst af 3 kampe'. Første kamp er allerede på onsdag den 3. maj klokken 19.30 i Søndersøhallen.
1. kamp: onsdag d. 3/5 kl. 19:30 i Søndersøhallen
2. kamp: Lørdag d. 6/5 kl. 14:00 i Bülowsvejhallen
evt. 3. kamp: onsdag d. 10/5 kl. 19:15 i Søndersøhallen

Publiceret 02 May 2017 09:45

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV