Natteravnene arrangerer 'Tryghedsvandring55' fredag 5. maj kl. 21.00.

Natteravnene arrangerer 'Tryghedsvandring55' fredag 5. maj kl. 21.00.

Gå eller løb for tryghed i Furesø på fredag

Borgmesteren og 16 lokalpolitikere møder borgerne under 'Tryghedsvandring55' 5. maj

Af
Af Michael Braunstein

De lokale Natteravne markerer 5. maj Furesø-borgeres fokus på og behov for tryghed i lokalområderne med en 'happening' - i samarbejde med lokale grupperinger, der deler Natteravnenes ønske om tryghed.

Det sker, når 'Tryghedsvandring55' finder sted fredag 5. maj kl. 21.00.

Blandt de mange tilmeldte er skolebestyrelserne ved syv af kommunens otte skoler, ligesom der er opbakning fra de lokale politikere: Borgmesteren og 16 lokalpolitikere deltager, oplyser Natteravnene.

'Det viser, at der ikke kun er et ønske om tryghed, men også en vilje til selv at skabe den - parallelt med indførsel af visitations-zoner, skyderier og rekord i antal indbrud i vores kommune,' lyder det fra Natteravnene, der fortsætter:

'Eventet gør også opmærksom på en overset vinkel på, hvordan vi passer på hinanden hver dag, ved at invitere idrætsudøvere til at lægge træningsturen forbi eventet. Hver gang en motionist løber eller går en tur i sit eget lokalmiljø, er der nemlig et par ekstra øjne, der følger med i hvad der sker.'

Programmet for 5. maj starter kl. 21.00 med velkomst i Farum Kulturhus, og efter korte indslag går hold á tre personer fra kl. 21.30 ud på hver sin rute. Kl. 23.00 er der afslutning med natmad på Marina Furesøbad, hvor observationer og oplevelser deles.

Man kan stadig nå at tilmelde sig på www.tryghedsvandring55.dk

Publiceret 03 May 2017 17:15

SENESTE TV