FCK kan hive guldet hjem i aften - FCN kan komme bronzemedaljerne nærmere

Af
Helene Stolle

Der bliver uden tvivl masser af stemning på Right to Dream Park i aften. Her kommer FCK nemlig forbi, og københavnerholdet kan allerede i aften sikre sig guldmedaljerne, selvom mesterskabsspillet kun er halvvejs. Det betyder også, at enhver plads på udebaneafsnittet på Right to Dream Park allerede er udsolgt. Men derfor kan du stadig sikre dig en billet til aftenens kamp, for der er stadig pladser på FCN-afsnittene.
De lokale superligehelte fra FCN har dog også masser at spille for i aftenens kamp, da det stadig er muligt for det unge hold at nå bronzemedaljerne, og Andreas Maxsø glæder sig, selvom han også ved, at det kan blive en svær kamp.
Fik du læst: "Man bliver i godt humør af at hjælpe andre"
"Det er altid noget særligt at møde FCK og fedt med en måske fyldt hjemmebane, men vi skal også ramme vores absolutte topniveau for at få point. Vi spillede godt mod Brøndby uden at få point, mens det ikke var helt så prangende mod FCM. Vi skal lægge mere kvalitet på og have fokus på de små detaljer, der afgør kampene. Det er vigtigt at være super skarp i begge felter", siger han til fcn.dk.
FCN har mødt FCK to gange tidligere i dette forår, hvor begge kampe er endt 1-1, og Maxsø har opskriften på, hvordan FCN klarer sig bedst i aftenens møde. 
Fik du læst: Nyt i Farum: Smagspyramiden vil gøre sund mad til nem mad
"Vi viste flot holdmoral i den seneste udekamp mod FCK ved at komme igen efter at være kommet bagud. Vi skal prøve at holde fast i bolden og styre spillet. Det frustrerer dem, hvis de ikke styrer spillet, som de er vant til", siger han til fcn.dk og fortsætter:
"Jeg synes, vi har spillet dem rigtigt begge gange i foråret, men vi har lige manglet den sidste skarphed. Den skal vi gerne have denne gang, så vi kan holde fast i chancen for at nå bronzemedaljer og europæisk fodbold.

null

Publiceret 05 May 2017 13:25

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV