Guldet er hjemme:

Værløses damer sluttede sæsonen med manér

Med pokalen løftet i vejret, kunne Værløse Basketballs Elitedamer ikke have ønsket sig en bedre afslutning på en fantastisk sæson, der har budt på 19 sejre og blot ét enkelt nederlag.

På hjemmebanen i Søndersøhallen sluttede elitedamerne sæsonen af med at løfte den store guldpokal i vejret i en sky af glitter, glimmer, champagnesprøjt og publikums bifald.
I den tredje og sidste finalekamp mod Falcon, blev gæsterne sendt hjem med et 67-57 nederlag og sølvmedaljer. Som det kunne forventes af en kamp med så stor betydning, var der mere energi, vilje og kamp end poleret spil.
Fik du læst: Sæt kryds i kalenderen: Store Flyvedag vender tilbage
Tilskuerne i den fyldte Søndersøhal fik masser af underholdning og ikke mindst spænding. Værløse fik fra start oparbejdet et komfortabelt forspring. Men som tiden gik, blev forspringet bare mindre og mindre.
Med tre minutter tilbage, var føringen kun på to point, og det hele var fuldstændigt åbent. Heldigvis mobiliserede Værløse-spillerne det nødvendige overskud i kampens sidste minutter, og fik hevet sejren i hus.
De nykårede 1 Divisionsmestre fra Værløse basketball kan nu gå på fortjent sommerferie. Når de vender tilbage til turneringen, bliver det i den bedste række, i Dameligaen.
 

null

Publiceret 11 May 2017 08:36

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV