Skærp dit indre kompas i Hareskoven

12 kilometer lang vandretur med opgaver

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Dansk Vandrelaug inviterer alle, der har lyst, med på tur med udgangspunkt fra Hareskoven Station søndag 28. maj kl. 9.00.

Det bliver en cirka 12 km. lang vandretur med små opgaver, som har til hensigt at aktivere stedsansen, og hvor man bruger naturen til at finde vej, oplyser turleder Klavs Falsing.

“På turen vil du opleve og se nogle af Hareskovens 18 stendysser samt nogle af de ældgamle egetræer. Undervejs vil du få stillet et par små opgaver, som du sammen med de øvrige deltagere skal løse,” siger Klavs Falsing og fortsætter:

“Vi starter turen i rask tempo, så vi lige får rørt benene, hvorefter vi stopper ved Gisselfeldengen. Inden frokostpausen præsenteres du for opgaverne, som foregår i mindre grupper og varer ca. en times tid.”

“Når opgaverne er løst, holder vi frokostpause, hvorefter vi fortsætter hovedsagelig ad de mindre stier ned til Skallemosen. Efter Skallemosen vender vi tilbage til Hareskoven Station, som vi forventer at nå kl. 16.00.”

I forbindelse med turen vil der foruden turleder Klavs Falsing være tilknyttet en dansk praktikant fra Høgskolen i Sørøst i Norge, som til hverdag studerer friluftsliv, kultur- og naturvejledning.

Det koster 15 kr. for medlemmer og 30 kr. for gæster at deltage.

Publiceret 18 May 2017 08:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV