Bilist uenig med politiet:

Det var stenkast

Forruden blev smadret, og bilisten er ikke i tvivl: To unge drenge kastede med sten på motorvejen

Af
Af Mads Hussing

Der var to unge, der kastede med sten, og der var masser af sten på motorvejen. Det er billisten fra gårsdagens hændelse på Hillerødmotorvejen, som adskillige medier skrev om, og som først var rapporteret til at være i Allerød, men som senere viste sig at have foregået i Furesø Kommune.

"Der står to unge knægte og kaster sten ud fra broen, og det flyder med lort på motorvejen," siger bilisten, som det hele handler om, Simon Johansen, hvis opfattelse var, at de unge havde kastet flere sten ud på motorvejen før denne hændelse.

Læs også: Stenkast var bare et stenslag

"Jeg ser dem stå deroppe, men tænker ikke over, at de kunne kaste noget ud. Jeg ser dog, at der er en masse på vejen, så jeg sætter farten ned og koncentrerer mig om vejen. Lige pludselig lyder der et kæmpebrag, og der er en stor skade i ruden," siger Simon Johansen, der kan fortælle, at der ikke var biler foran ham.

"Så det kan ikke have været et stenslag fra en anden bil," siger Simon Johansen, der også kan give et signalement af to drenge:

"Det er danskere. Den ene havde en spraglet jakke på, og han havde kasket på. Den anden gik i mørkt tøj. De var 10-13 år gamle."

Læs også: Tung genstand kastet på varevogn fra bro

Simon Johansen måtte vente 40 minutter på politiet på motorvejen, fordi der var en misforståelse om stedet for handlingen.

"Jeg er lidt irriteret over behandlingen. Politiet ville fortælle mig, hvad de ville gøre, og nu kan jeg læse i Allerød Nyt, at de ikke vil gøre noget. Det er altså ikke for sjov, at jeg ringer efter politiet," siger en tydeligt irriteret Simon Johansen, der har sendt billederne til Allerød Nyt.

null

Publiceret 08 June 2017 14:03

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV