Sommerferiehygge for børnene

Sommerferiebillet kan købes fra 26. juni på Farum Bytorv

Af
Michael Braunstein

Michael Braunstein

Farum Bytorv har en hyggelig børne-sommerferiebillet, som kan købes fra 26. juni og til 12. august - så længe lager haves. Billetten købes i Farum Bog & idé, koster 60 kr. og har en værdi af 202 kr.

Med feriebilletten er der mulighed for at få nogle gode timer sammen på Bytorvet og måske også i Baadfarten, hvor en af kuponerne på billetten kan benyttes.

Der er både chokolade, slush ice, fiskenet, hoppebold, valgfri gave, farver, lineal, pølsehorn og juice på billetten, og herudover er der en billet til minigolfbanen på Store Torv samt en billet til Baadfarten.

Med sommerferiebilletten kan én betalende voksen tage ét barn med sommerferiebillet gratis med ud at sejle med de hyggelige træbåde - normalpris pr. barn er 40 kr.

Så nyd en skøn dag på Furesøen lørdag og søndag fra Furesøbad kl. 11, 13, 15 og 17. Eller brug billetten på Bagsværd Sø eller Lyngby Sø tirsdag-søndag, hvor Baadfarten også sejler, lyder det fra Farum Bytorv.
Man kan se sejltider og afgangssteder på www.baadfarten.dk

På Store Torv er der en helt ny 9 hullers minigolfbane, hvor man kan dyste mod bedstemor, vennerne, familien eller kollegerne.

Betaling samt udlevering af køller og bolde sker i Gine ved Store Torv, og minigolfbanen er åben mandag-fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-16 samt søndag 2. juli og søndag 6. august kl. 10-15. Det koster kun 5 kr. at tage et slag minigolf - medmindre altså at man har sommerferiebillet, for så er det en del af billetten.

Publiceret 18 June 2017 06:45

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV