Bookmaker spår:

"FCN har skrabet bunden"

tilskuere FC Nordsjælland får lov at tage turen til Fyn, når de den 17. juli tager hul på den nye Superliga-sæson med udekampen mod OB. En uge senere bliver 'Tigerne' så sluppet løs i egen hule, når de forsvarende sølvvindere fra Brøndby IF kommer på besøg.
I den seneste sæson var der i gennemsnit 2.981 tilskuere til FC Nordsjællands hjemmekampe, og det var en tilbagegang på 20 procent i forhold til året før. Men skal man tro oddsene fra den danske bookmaker Bet25 har Farum-klubben dog skrabet bunden rent tilskuermæssigt.
“FC Nordsjælland spillede en rigtig flot sæson i fjor, hvor Kasper Hjulmands unge mandskab i lang tid kæmpede med om bronzemedaljerne. Derfor kan det også virke overraskende, at klubben ikke formåede at trække flere folk på Right to Dream Park. Vi har dog ingen forventning om, at FC Nordsjælland fortsætter med at miste den samme mængde tilskuere, som det har været tilfældet de seneste sæsoner”, fortæller Nicolai Johansen, oddssætter hos Bet25, i en pressemeddelelse.
Læs også: FCN ansætter kommerciel direktør: Satser på internationale partnerskaber
De fleste sportsinteresserede fra Farum-egnen husker formentlig 2011/12-sæsonen, hvor FC Nordsjælland overraskende snuppede guldet for næsen af FC København. Mesterskabet gav samtidig deltagelse i Champions League-gruppespillet, og de opløftende præstationer på grønsværen afspejlede sig på tilskuerrækkerne. Sidenhen har pilen dog kun peget i én retning, og den negative udvikling kulminerede i sidste sæson med det laveste tilskuergennemsnit i mere end ti år.
“FC Nordsjælland er en mærkelig størrelse rent tilskuermæssigt, fordi de har i virkeligheden alle forudsætninger for at trække mange folk på stadion. De spiller offensiv og underholdende fodbold, og samtidig spiller de med mange af klubbens egne talenter på førsteholdet. Derfor kan vi heller ikke forestille os, at klubben fortsætter med at miste flere tilskuere. I stedet har vi en formodning om, at FCN i højere grad vil opleve status qua sammenlignet med sidste sæson”, lyder det fra Nicolai Johansen i pressemeddelsen fra Bet25.
mw

Publiceret 05 July 2017 15:00

SENESTE TV