På trods af gode tal:

Tyvene fortsætter ufortrødent

Af
Martin Warming

Martin Warming

Politiet har desværre stadig travlt med at tage sig af indbrud i Furesø. Nye tal viser ellers, at antallet af indbrud i første halvår i år faldt med 34 procent sammenlignet med samme periode sidste år.
Men anmeldelserne om indbrud tikker stadig ind i en lind strøm hos Nordsjællands Politi.
Således har der også været en del indbrud rundt omkring i kommunen de sidste par dage.
Det er blandt andet gået ud over en villaejer på Brudedalen i Farum, der har haft besøg af en indbrudstyv i perioden fra onsdag aften klokken 21.30 til torsdag morgen klokken 9. Tyvven har brudt et vindue op og er stukket af med sølvtøj og forskellige smykker.
Læs også: Furesø har knækket indbrudsbølgen
På Bringevænget i Jonstrup har der været indbrud fra onsdag klokken 20.30 til torsdag klokken 15.30. Tyven har skaffet sig adgang til huset ved at pille en rude ud af et vindue. Men kan se, at tyven har været rundt i det meste af huset, men der er ikke umiddelbart blevet stjålet noget.
På Furesøgårdsvej i Farum har en tyv brugt et koben til at bryde et vindue op med. Samtlige rum i huset er blevet gennemrodet, og det er blandt andet blevet stjålet en bærbar computer og et videokamera. Indbruddet er blevet begået mellem tirsdag klokken 12 og torsdag klokken 14.45.
Endelig har politiet også fået en anmeldelse om et indbrud på Langemosevej i Farum fra søndag klokken 11 til torsdag klokken 16.30. Der er blevet opbrudt et vindue ind til et soveværelse, hvor tyven har stjålet et smykkeskrin med smykker.

null

Publiceret 07 July 2017 14:50

SENESTE TV