Gymnastikhold mangler leder - er det noget for dig?

Af
Martin Warming

Martin Warming

Ældre Sagen Farum/Furesø leder med lys og lygte efter en leder til et af foreningens gymnastikhold. Det kan man læse i det seneste nyhedsbrev fra foreningen.
"En manglende gruppeleder er for tiden vores største problem. Vores torsdags-gymnastikhold mangler en gruppeleder, da Anette Kassow, der har haft holdet i ganske mange år, er stoppet", står der i nyhedsbrevet.
Holdet træner om torsdagen mellem klokken 11 og 12 i Tumlesalen i Farum Kulturhus. For tiden har ti personer meldt sig til eller gentilmeldt sig, og de venter spændt på, at der kommer en ny gruppe¬leder.
"Ellers kan vi blive nødt til at lukke holdet. Vi håber meget, at denne opfordring får en mulig leder af holdet frem. Er der mon ikke en tidligere gymnastiklærer eller en gymnastik-interesseret person, der har fået tid og lyst? Vi kan fortælle, at det altid er en stor glæde at være gruppeleder for et hold; deltagerne er altid meget glade og taknemmelige", står der endvidere i nyhedsbrevet.
Hvis du vil høre mere om 'jobbet', kan du kontakte Lissen Grønkjær på telefonnummer 61 71 46 97 eller mail: lissen@sepiaforlag.dk.

null

Publiceret 08 July 2017 07:00

SENESTE TV