Borgmesterkandidat vil have vagtværn til at patruljere i indbrudsplagede områder

Nok er nok. Og nu har Lars Carstensen fået nok af de mange indbrud i Furesø. Han peger blandt andet på muligheden for at indsætte vagtpatruljer i kampen mod indbrudstyvene

Lars Carstensen, der er spidskandidat for de konservative i Furesø, har fået nok af langfingrede tyveknægte, der ikke kan holde fingrene for sig selv.
Han vil have indbrudsproblemet løst nu - og han er klar til at tage utraditionelle metoder i brug for at stoppe de mange indbrudstyve, der gør livet surt for boligejerne i Furesø.
Læs også: Se listen: Så mange indbrud var der i Furesø i weekenden
"Jeg kan konstatere, at problemet med indbrud er blevet værre i Furesø i de sidste to byrådsperioder - samtidig med at det er blevet bedre i resten af landet", siger Lars Carstensen til Furesø Avis.
En opgørelse fra politiet viser ellers, at antallet af indbrud i Furesø i første halvår af 2017 faldt med 34 procent sammenlignet med sidste år. Men antallet af indbrud i juni i år var noget højere end sidste år, og juli er også startet skidt med en masse indbrud.
Ifølge de konservative i Furesø viser tal fra Danmarks Statistik, at risikoen for at blive udsat for indbrud er dobbelt så stor i Furesø i forhold til landsgennemsnittet, og Lars Carstensen mener ikke, at kommunen har gjort sit arbejde godt nok.
"Man kan spørge, om det er fordi, det mest rammer private boligejere, at kommunen ikke løser problemet?. Vi er i de sidste to byrådsperioder gået fra at ligge tæt på landsgennemsnittet til at være mere end dobbelt så hårdt ramt som gennemsnittet. Der skal helt andre boller på suppen, hvis problemet skal løses", mener Lars Carstensen.
Læs også: Furesø har knækket indbrudsbølgen
Han peger blandt andet på muligheden for at indsætte vagtpatruljer i de mest indbrudsplagede områder.
"Jeg kan konstatere, at det ikke er nok at opfordre til nabohjælp. Indbrud er ikke kun et individuelt problem, det er vores fælles problem.
Indbrud skaber utryghed hos helt almindelige borgere, og vi skal have trygheden tilbage. Kommunen skal være aktiv i indbrudsbekæmpelsen, og det kan eksempelvis være med videoovervågning og vagtpatruljer de mest udsatte steder", lyder det fra Lars Carstensen.
Han er godt klar over, at statistikken for første halvår viser et fald i antallet af indbrud i Furesø, men det er stadig ikke godt nok, mener han.
"Det er glædeligt, hvis statistikken viser et fald i foråret, men det trøster ikke dem, som er ramt af indbrud", slutter den konservative borgmesterkandidat.

Lars Carstensen mener ikke, at Furesø Kommune har gjort sit arbejde med at bekæmpe indbrudskriminalitet godt nok.

Lars Carstensen mener ikke, at Furesø Kommune har gjort sit arbejde med at bekæmpe indbrudskriminalitet godt nok.

null

Publiceret 11 July 2017 13:03

SENESTE TV