FCN sælger midtbanespiller til nyoprykkerne fra Helsingør

Christian ’TK’ Køhler fortsætter sin karriere hos nyoprykkerne fra Helsingør

FC Nordsjællands midtbanespiller Christian 'TK' Køhler rykker videre i karrieren efter næsten 10 år i FC Nordsjælland og Farum Boldklub. Hans nye klub bliver FC Helsingør, der netop er rykket op i Superligaen.
Køhler kom til FCN fra Hørsholm UI, da han var 12 år gammel, men et ønske om mere spilletid betyder, at FC Nordsjælland har indgået en aftale med FC Helsingør om et skifte.
Læs også: FCN sælger topscorer til belgisk klub
“'TK' har ikke stået forrest i køen for spilletid på midtbanen, og derfor har vi selvfølgelig forståelse for hans ønske om mere spilletid. Vi kan kun rose 'TK', han repræsenterer nogle rigtig stærke værdier, som går godt i tråd med dem, vi har her i FCN. Han er en spiller, der går forrest til træning og som altid bakker sine holdkammerater op. En ægte holdspiller, som vi ved, at vi sender videre med et godt FCN-DNA. Vi ønsker 'TK' held og lykke i fremtiden,” lyder det fra Sportschef Carsten V. Jensen på fcn.dk.
Cheftræner Kasper Hjulmand mener, at skiftet er det helt rigtige for 'TK', som han sender af sted med masser af ros.
“'TK' er en spiller, som er svær at slippe, fordi han altid har levet op til vores værdier hele vejen igennem. Han har været anfører på ungdomsholdene og reserveholdet og har altid været loyal. Han har altid gjort sit bedste og arbejdet professionelt, han er en FC Nordsjælland-dreng, som vi er stolte over at have været med til arbejde sammen med,” siger cheftræneren.
Fik du læst: S om vagtpatruljer: "Lars Carstensen forsøger at male et skrækmaleri"
For Christian 'TK' Køhler er det meget vemodigt - specielt at skulle tage afsked med den klub og de holdkammerater, som han har spillet med i snart 10 år.
“Det bliver mærkeligt at sige farvel efter 10 år i klubben, der har betydet så meget for mig. Det er ikke nemt, men jeg har brug for nye udfordringer. Et sted, hvor jeg kan spille en større og mere central rolle, hvis jeg præsterer på træningsbanen. Helsingør passer godt til den måde, jeg er blevet udviklet i at spille fodbold, da stilen kan minde lidt om den i FCN”, siger Køhler til fcn.dk.
Det blev til 28 kampe og et enkelt mål for Christian 'TK' Køhler i FC Nordsjælland-trøjen.
mw

Publiceret 16 July 2017 10:00

SENESTE TV