Mtiliga efter 3-2 sejr over Brøndy:

"Vi fandt mod til at spille bolden"

Selvom det ikke så alt for kønt ud i 1. halvleg, da FC Nordsjælland hjemme på Right to Dream Park søndag eftermiddag tog  imod Brøndby, så lykkedes det truppen at vende billedet og gå fra banen med en 3-2 sejr.  
 "Vi kom heldigvis meget bedre ud til anden halvleg og viste mod til at spille med bolden. Det mod savnede vi før pausen, hvor vi slet ikke kunne finde huller i mellemrummene", siger anfører Patrick Mtiliga på klubbens hjemmeside fcn.dk, hvor han understreger, at truppen kan været godt tilfredse med deres effektivitet.
"Det er så dejligt at vinde sådan en kamp og hente tre point, selv om vi ikke spiller op til vort bedste. Det styrker holdmoralen", siger han.  
Kampens Man of the Match blev FCN-keeper Alex Runarsson, og han lægger ikke skjul på, at kampens første halvleg langt fra var imponerende. 
"Det var vist det ringeste spil i min tid i klubben. Men fodbold handler jo om 90 minutter, og vi blev ved med at tro på det og fik vent kampen. Det er dejligt at stå tilbage med tre point mod Brøndby, selv om vi ved, vi kan spille bedre", siger han til fcn.dk.
hhs
 
Se highlights fra kampen her fra fcn's youtubekanal: 

Publiceret 24 July 2017 08:27

SENESTE TV