Se klippet her:

Ingvartsen havde tv-hold i hælene sin sidste dag i Farum

Hvis ikke du allerede har set den, minidokumentaren om dagen hvor aftalen med belgiske Genk og Marcus Ingvartsen faldt på plads, så gør det nu. Det er FCN TV, der fulgte i hælene på superligaens topscorer på en dag, hvor spændingen var intens og minderne fra de mange år i Farum kom frem. 
Marcus Ingvartsen er vokset op i Farum, og som fem-årig begyndte han at spille fodbold i Farum Boldklub. Derfor var det da også lidt særligt for ham at gå rundt ved omklædningsrummene og boldskuret bag svømmehallen. 
Fik du læst: Mindeord om Frode Jensen: "Min far levede og åndede for sin butik i  Farum"
"Det har ændret sig lidt, men alligevel ligner det sig selv. Også skuret, hvor jeg har stået mange gange og pumpet bolde. Og det legendariske cykelstativ, hvor jeg hver dag kom med cyklen", husker han. 
Helt fra Marcus Ingvartsen var helt ung, har han haft en drøm om en fodboldkarriere. Han har været determineret og målrettet, og netop derfor er han for FCN en vigtig rollemodel for andre. Det fremhæver Carsten V. Jensen, der er sportschef i FCN flere gange i minidokumentaren. 
"Marcus sagde selv for år tilabge, at han ville blive topscorer i superligaen – det blev han. Han har hele tiden været helt afklaret  om sin fodboldkarriere. Han er målrettet og detaljeret og derfor et godt eksempel på, hvad man skal gøre, hvis man vil noget med sit talent", siger han og fortsætter:
"Marcus er en særlig spiller, og han har været her, siden han var helt ung. Han har været igennem hele vores system, og derfor er han også et godt eksempel på, hvordan vi arbejder med vores spillere. Han betyder rigtig meget for klubben og hele kulturen her, og han har allerede givet en masse videre til sine omgivelser. Han er en fantastisk historie". 
I dokumentaren fremgår det også, at selvom Marcus Ingvartsen er glad for at komme videre i sin karriere, så er farvellet til barndomsklubben også en smule sørgmodig. 
"Det er mange år, jeg har været her. Det er en super fed klub, og jeg elsker at være her. Det bliver lidt mærkeligt, men det er fedt, at de har kunnet bringe mig videre på denne her måde", siger han. 
hhs
 
Se FCN's minidokumentar om Marcus Ingvartsen her:

null

Publiceret 26 July 2017 08:21

SENESTE TV