FC Nordsjælland sælger endnu en profil

Andreas Maxsø er blevet solgt til den tyrkiske klub Osmanlispor

Endnu en af FC Nordsjællands profiler skal til udlandet. Det er Andreas Maxsø, der har skrevet kontrakt med den tyrkiske klub Osmanlispor. Det oplyser FC Nordsjælland i en pressemeddelelse.
Andreas Maxsø kom til FC Nordsjælland som U17-spiller, og han fik sin superligadebut helt tilbage i 2012. Siden da er det blevet til 108 superligakampe, hvor størstedelen af dem var i sæsonen 2016 som anfører for truppen i den periode, hvor Patrick Mtiliga var skadet. Men nu fortsætter den unge spiller altså sin karriere i TYrkiet, hvor han skifter til med øjeblikelig virkning.
Fik du læst: Så dårlig har juli været: Færrest solskinstimer i Furesø 
Sportschef i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, glæder sig over salget af Maxsø.
“Vi glæder os over igen at være med til at opfylde en spillers drøm om et skfte til udlandet. Maxsø har været et godt eksempel og vist stor vilje til at forbedre sig på daglig basisi - dermed har han vist vejen for andre unge FCN-spillere ved at være fokuseret på at blive den bedst mulige udgave af sig selv”, siger han.

Stor ros fra cheftræneren

Cheftræner Kasper Hjulmand husker tydeligt Maxsø, da han fik debut for fem år siden.
“Jeg kan huske, dat vi bragte ham op til sin debut, fordi vi kunne se hans potentiale. Han har været igennem en stærk udvikling siden da, og han er en spiller, som vi altid har troet på”, mindes Hjulmand og fortæller også, at Maxsø til at begynde med ikke spillede med i superligatruppen.
Fik du læst: Festivalarrangører: "Det er en drengedrøm, der er blevet til virkelighed"
“Men han gik fra at have undskyldninger for sig selv til at træne hårdt og komme ud af undskyldningerne. Det skyldtes primært en god moral og stærk indstilling. Han har også taget det ansvar, vi har givet ham som anfører i mange kampe, hvor han har arbejdet med lederskab på og udenfor banen. Han har sat en høj standard i kampene og til træning. Vi håber meget, at han har givet den indstilling videre til de andre stoppere i truppen, for de burde kunne kigge på ham og se, hvad der skal til for at kunne følge i hans fodspor”, siger Kasper Hjulmand og ønsker Andreas Maxsø held og lykke fremover.

En drøm

For Andreas Maxsø selv er skiftet til udlandet en drøm, der går i opfyldelse.
“Jeg er glad for, at en af mine drømme kan gå i opfyldelse, og jeg sætter stor pris på, at vi har fulgt den plan, som vi lagde i sidste sæson. Jeg er blev en dygtigere spiller, fået mere ansvar og jeg er samtidig med til at give lidt tilbage til klubben i form af de penge, som klubben får fra mig”, siger han i pressemeddelelsen fra FCN.
“Det har været en stor fornøjelse at spille i FCN, som har udviklet mig til den spiller, jeg er nu. Klubben har givet mig ansvar i en tidlig alder og givet mig værdifuld erfaring, som jeg tror vil gavne mig senere i min karriere. Jeg skylder en stor tak til alle mine trænere, som troede på mig, da jeg kom til klubben”, siger Andreas Maxsø.
hhs

null

Publiceret 04 August 2017 13:51

SENESTE TV