Groft hærværk mod lokal rideskole

Lise schack-Lindhardt fra Farum Islænderliv er mere end frustreret. Rideskolen har nemlig fået ødelagt al vinterfoderen til de 60 islændere

Af
Helene Stolle

Farum Islænderliv, der er en rideskole for handicappede børn og andre, der bare gerne vil have en tur gennem skoven på hesteryg, har fået ødelagt al vinterfoderet til sine 60 islænderheste.
“En eller flere personer har natten til mandag skåret hul i 250 wrapballer med hø”, fortæller Lise Schack-Lindhardt og forklarer, at høet skulle have været foder til hestene vinteren over. Hø til en værdi af 150.000 kroner.
Fik du læst: Beboer: "Pushere kontrollerer Farum Midtpunkt"
For Lise Scack-Lindhardt er det helt uforståeligt, at nogen kan finde på sådan noget.
“Stedet her er en lille oase med højt til himlen og plads til, at ungerne kan blive beskidte. Vi er en lille rideskole for blandt andet handicappede børn og alt her foregår ved frivillig arbejdskraft og kærlighed til hestene og stedet her”, siger hun og fortsætter:
“Vi tjener ingen penge på det, vi laver, og vi har i forvejen svært ved at få det til at løbe rundt. Derfor er hærværket en katastrofe for os”.

Har skabt frygt

De opskårne wrapballer er ikke bare en katastrofe rent økonomisk for Farum Islænderliv. Hærværket har nemlig også skabt en frygt hos alle, der er tilknyttet rideskolen, for hvad der måske kan ske fremover.
“Vi er ulykkelige over det og dybt, dybt bekymrede over, om vi skal vente os mere fra denne person. Skal vi frygte for vores heste”, spørger Lise Schack-Lindhardt, der appellerer til, at folk tager kontakt til Nordsjællands Politi, hvis de har set noget.

Publiceret 10 August 2017 08:28

SENESTE TV