Lokal fysioterapeut udvider virksomheden

Kasper Østerø, der sidste år valgte at gå selvstændig som fysioterapeut har nu udvidet sin virksomhed med et nyt træningskoncet; Natur’lig Træning

Af
Helene Stolle

Sidste efterår valgte Kasper Østerø fra Farum at blive selvstændig Som fysiotereapeut tager han med briksen over skulderen ud af huset og hjem til sine patienter for at behandle dem der. Fordi det giver tryghed. Men nu har Kasper ØSterø udvidet sin forretning med det, han kalder Natur'lig træning.
“Det er et koncept, hvor naturens terræn i Nørreskoven bestemmer, hvordan deltagerne bevæger sig”, fortæller Kasper Østerø og forklarer, at skovens ujævne og evigt skiftende underlag hele tiden udfordrer den aktives balance og stimulerer kroppen til perfekt kontrol.
Fik du læst: Beboer: "Pushere kontrollerer Farum Midtpunkt"
“Undervejs i træningen er der indlagt aktive pauser, hvor der udføres styrketræning med naturens egne redskaber som træer, grene og træstubbe. På den måde kommer vi hele kroppen igennem men på en rolig måde”, fortæller Kasper Østerø og tilføjer, at selvom pulsen kommer op i løbet af træningen, så sluttes der altid af i sneglefart langs Furesøens bred.
“Det er mindfullness-walking, hvor man genoplader energien efter den fysiske træning”, siger han.
Natur'lig træning følger ifølge Kasper Østerø trafiklys-guiden. På den måde bliver deltagerne undervejs spurgt om, hvilken zone de er i; rød, gul eller grøn.
Fik du læst: Stort fotogalleri: Gadeteater satte Furesø på den anden ende
“Hvis man er i rød zone, har man brug for en pause”, forklarer han og tilføjer, at træningen dermed er tilpasset alle uanset, om de er i god fysisk form eller ej, eller om de er 40 eller 60 år.
Ud over nu at tilbyde Natur'lig Træning, har Kasper ØSterø fortsat sin virksomhed Axis Fysioterapi, ligesom han underviser i Tai Chi i naturen.
Se mere om Natur`lig træning på www.axis-fysioterapi.dk

Publiceret 10 August 2017 00:00

SENESTE TV