Spidskandidat om stigende antal indbrud:

“Bondo skal se realiteterne i øjnene”

Borgmesterkandidat fra Venstre Gustav Juul mener ikke, at borgmester Ole Bondo Christensen har set realiteterne i øjnene, når det kommer til de mange indbrud i Furesø

Af
Af Kristina Pihl

“Det er på tide, at Bondo kommer ud af Elfenbenstårnet og kigger på, hvordan verden ser ud i virkeligheden i stedet for at sidde og sige, at det går godt, når realiteterne er noget helt andet”.
Sådan lyder det fra Gustav Juul, borgmesterkandidat fra Venstre. Kritikken af Ole Bondo Christensen kommer efter, at borgmesteren i en pressemeddelselse tirsdag forklarede, at kommunen - på trods af en stigning i antallet af indbrud - er på rette vej. Gustav Juul mener langt fra, at det er virkeligheden.
“Det er lidt beskæmmende, at Bondo går ud og siger, at det går den rigtige vej med indbruddene i Furesø Kommune, når der stort set ikke går en dag uden, at man i avisen, på Facebook eller i byen hører, at nu har der igen været indbrud. Så der er mange borgere, der oplever, at det bestemt ikke går den rigtige vej med indbrudstallene” siger han.
Læs også: Beboer: Pushere kontrollerer Farum Midtpunkt

Samarbejde på tværs af kommunegrænserne

Det er ifølge Gustav Juul både den forebyggende indsats og et stærkere samarbejde med politiet, der skal være med til at løse problemerne med de mange indbrud i Nordsjælland. Han mener dog også, at et samarbejde mellem kommunerne i Nordsjælland er en del af løsningen.
“Kommunen skal have et endnu bedre samarbejde med politiet. Det kan godt være, at vi med den måde, politiet prioriterer på, skal gå sammen flere borgmestre i Nordsjælland og sige til Justitsministeriet, at de er nødt til at prioritere det her område. Det kan så også godt være, at man skal sige til Folketinget, at der skal sættes flere penge af til politiet, men det er så næste skridt. Det første skridt er, at borgmesteren erkender, at der er et problem,” lyder det fra Gustav Juul.
Læs også: Ministerbesøg på familievirksomhed

null

Publiceret 10 August 2017 12:00

SENESTE TV