Bondo til Juul:

"Lad os samarbejde om tryghed i Furesø"

Af
Helene Stolle

Trods det omfangsrige samarbejde mellem kommune, politi og borgere for at forebygge indbrud, er Furesø stadig et af indbrudstyvenes foretrukne områder - ligesom resten af Nordsjælland.
Venstres spidskandidat Gustav Juul rettede forleden kritik af borgmester Ole Bondo Christensen (A) for at mene, at det forebyggende arbejde er et skridt i den rigtige retning for at bremse indbrudstyvene - og at det virker. Men nu byder Ole Bondo Christensen Gustav Juul op til dans. 
Læs også: Spidskandidat om stigende antal indbrud: "Bondo skal se realiteterne i øjnene"
"Det er rigtig glædeligt, at Gustav Juul er optaget af at skabe mere tryghed i Furesø. Hvert indbrud er et indbrud for meget. Derfor skal vi stå sammen - også med Venstre - om at gøre det så svært som muligt for tyveknægtene her i Furesø", siger han.
Ole Bondo Christensen lægger ikke skjul på, at der er brug for en særlig indsats for at bremse indbrudstyvenes hærgen. 
Læs også: Bondo: "Hver eneste indbrud er et indbrud for meget"
"Derfor har vi for år tilbage nedsat en særlig  'indbrudsfølgegruppe', hvor grundejer- og boligforeninger, politi og kommune taler om, hvordan vi bedst mulig kan forebygge indbrud. Det næste møde i følgegruppen holdes den 21. august. Resultatet af samarbejdet er blandt andet, at Furesø er en af de kommuner, der er længst fremme, når det handler om Nabohjælp, tryghedsvandringer og samarbejde mellem politi og grundejer- og boligforeninger", lyder det fra Ole Bondo Christensen, der nu har inviteret Gustav Juul til en snak om tryghed i kommunen. 
"Alle idéer til at forbedre indsatsen mod indbrud er velkomne. Derfor har jeg inviteret Gustav Juul til en snak, så Venstres idéer på området kan inddrages i det arbejde, der allerede er i fuld gang. Vi skal arbejde sammen om, at Furesø bliver et endnu mere trygt sted at bo og leve", slår Ole Bondo Christensen fast. 
 
 

null

Publiceret 12 August 2017 06:29

SENESTE TV