Borger:

"Fæld den gule pindeskov omgående"

Jørgen Lindemann fra Farum er godt og grundigt træt af de gule pinde, der skal sikre, at ingen parkerer i græsrabatten på Paltholmvej om søndagen

Af
Helene Stolle

Det er nok de færreste, der gæster Furesøens Loppemarked, der ikke har bemærket, at kommunen for at forhindre ulovlig parkering i græsrabatten på Paltholmvej helt nede ved krydset til Frederiksborgvej op til hver weekend sætter gule pinde i jorden. Igennem flere år har der nemlig været store problemer med alt for mange gæster til Furesøens Loppemarked, der holdes på rådhustorvet, har parkeret i græsrabatten. Men nu har en borger, Jørgen Lindemann, fået nok af det, han kalder 'den gule pindeskov'.
"Hele sommeren har vi kunnet 'nyde' synet af den gule pindeskov, der er sat op på Paltholmvej ud for parkeringspladsen ved det gamle Farum Rådhus - og om søndagen bliver pindeskoven sørme også iført rød-hvide plasticbånd. Det er så grimt, så grimt", siger han og understreger, at løsningen fuldstændig ødelægger det flotte arbejde, som kommunens gartnere ellers udfører på vejene rundt om i Furesø. 
"Det er en tåbelig idé. Pindeskoven står i skærende kontrast til de mange positive, visuelle oplevelser, som kommunens gartnere tryller frem med flotte beplantninger i store kummer og i græsrabatterne", siger han og undrer sig over, at det er nødvendigt at med den særlige afspærring, når der findes autoriserede skilte med 'Parkering forbudt'.
"Jeg håber virkelig, at den gule pindeskov kan blive fældet omgående", lyder hans appel til Furesø Kommune. 
 

Publiceret 13 August 2017 06:47

SENESTE TV