Husmoderforeningen i Kirke Værløse hjælper stjernekokke i den gode sags tjeneste

Det handler om vilde hotdogs, når Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening rykker ind på Israels Plads næste mandag

Stjernekokke fra Danmark som René Redzepi og Rasmus Kofoed samt udenlandske kendisser laver vilde hotdogs på Israels Plads på mandag den 21. august. Det sker for at støtte den humanitære organisation CARE Danmarks arbejde med at give fattige familier og børn hjælp til selvhjælp i udsatte lande i verden. Alle arbejder gratis denne dag og hotdog råvarerne er sponseret og doneret af førende danske virksomheder.
Læs også: Video: Henrik fra Farum vil til  tops på Kilimanjaro
Men bag enhver dygtig mand, står der en husmor, og derfor har Care Danmark derfor bedt Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening om at være med til at lave hotdogs til alle børn, der kommer.
”Vi skal lave vilde hotdogs til børn, som selvfølgelig selv kan være med til at bestemme, hvad der skal på af sjove ting lige fra ristede melorme til spændende urter – hvis børnene altså synes,” siger Charlotte Søllner Hernø, der er formand for Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening.
”Vi er et godt hold, der deltager fra Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening, og jeg er meget ydmyg over, at CARE Danmark har kontaktet os, så vi kan være med til at gøre en forskel”.
hhs

Publiceret 15 August 2017 14:19

SENESTE TV