Hareskov-Værløse Tennisklub gjorde det igen:

Perfekte rammer for DM i tennis

Hareskov-Værløse Tennisklub var værter for dette års danmarksmesterskab i tennis, og klubben har fået mange positive tilbagemeldinger på arrangementet.

Af
Af Kristina Pihl

Danmarksmesterskaberne i tennis, der blev afviklet over hele sidste uge i Hareskov-Værløse Tennisklub, blev endnu en gang en stor succes. Det fortæller Henrik Kaltoft, der er formand for klubben.
Fik du læst: Video: Henrik fra Farum vil til tops på Kilimanjaro
Det var tredje år i træk, at klubben var værter for den prestigefulde turnering, og de sidste to års erfaring med planlægning og forberedelse af stævnet har arrangørene kunne mærke i år. De har derfor fået mange positive tilbagemeldinger på deres værtsskab. 
“Vi er meget glade og tilfredse med turneringen, og vi har fået mange positive tilkendegivelser både fra lokalmiljøet, borgmester Ole Bondo Christensen, Dansk Tennis Forbund og alle spillerne” fortæller Henrik Kaltoft.Stor interesse

Igen i år var der stor interesse for at overvære kampene. Turneringen, der forløb fra den 5. til den 12. august, havde de fleste dage over 100 tilskuere, og på finaledagene torsdag, fredag og lørdag var der mødt omkring 200 tilskuere op. Til trods for at det regnede flere af dagene kunne turneringen foregå som planlagt, og dermed blev alle kampe spillet udendørs, hvilket ifølge formand Henrik Kaltoft var med til at gøre turnering til en succes. 
Fik du læst: Så venter årets høstmarked på Skolelandbruget
“Vi var så heldige, at det regn, der kom i den uge, var så beskedent, at det var muligt at afvikle turneringen uden at gå indendørs i modsætning til sidste år. Det hjælper sådan et arrangement meget, fordi indendørs kapaciteten er betydelig mindre, end dem vi har udenfor. Så det har været stærkt medvirkende til, at det forløb så godt i år” siger han. Foto: Mette Rytsel.

Foto: Mette Rytsel.

Udelukker ikke et fjerde år

Efter et succesfuldt tredje år som værter for DM i tennis for seniorer, udelukker Hareskov-Værløse ikke, at de også næste år vil stå for værtsskabet. For tre år siden indgik klubben nemlig en aftale med Dansk Tennis Forbund om, at de de næste fire år ville afholde danmarksmesterskaberne - hvis de kunne. I efteråret sidste år blev de også spurgt af Dansk Tennisforbund, om de ville være værter for DM i veteran tennis i 2018, og det sagde de 'ja' til. Derfor skal klubben nu beslutte, om de næste sommer har ressourcerne til at afholde begge turneringer. 

“Veteran DM er endnu større rent deltagermæssigt. Der er omkring 400 deltagere. Vi tænkte derfor til at starte med, at vi ikke kunne holde DM for senior næste år, fordi at vi nok ikke kunne overkomme det. Nu hvor vi har haft evaluering af det her års værtskab og har fået en masse positive vibrationer for, at vi skulle prøve at afholde begge dele næste år, er vi i gang med at overveje det. Vi er ikke afklaret endnu, der er en række forudsætninger der skal opfyldes, og så skal vi vurdere om vores frivillige korps kan overkomme det” , lyder det fra Henrik Kaltoft.

Foto: Mette Rytsel.

Foto: Mette Rytsel.

null

Publiceret 15 August 2017 14:31

SENESTE TV