FCN forstærker med forsvarer fra Fredericia

Torsdag formiddag har Benjamin Hansen trænet med FC Nordsjælland for første gang

FC Nordsjælland har købt 23-årige Benjamin Hansen hos FC Fredericia i NordicBet Ligaen, og allerede torsdag formiddag trænede forsvarsspilleren med sine nye holdkammerater. Det oplyser fcn.dk i en pressemeddelelse, hvori sportschef Carsten V. Jensen også fortæller, at Benjamin Hansen passer godt ind i FCN på flere måder.
“Benjamin er en spillende central forsvarer med en god base af grundfysik, teknik og fart og passer i det hele taget godt ind i vores set-up. Hans udvikling som spiller har efter et par mellemstationer for alvor taget fart det seneste års tid i FC Fredericia, hvor han har udviklet sig til en af de mest interessante forsvarere i NordicBet ligaen. Vi har fulgt Benjamin et stykke tid nu, og vi er overbevist om, at han har gode muligheder for at fortsætte sin udvikling hos os, og vi ser meget frem til samarbejdet”, siger han.
Benjamin Hansen lægger ikke skjul på, at han er stolt over at være kommet til FC Nordsjælland.
“Jeg glæder mig utrolig meget til at komme til FC Nordsjælland med hele det store set-up, der er i klubben. Jeg har kun hørt godt om FCN, og jeg er sindssygt stolt over, at en klub som FCN har fulgt mig og giver mig chancen”, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:
“FCN virker som det helt rigtige sted for mig lige nu, så jeg kan fortsætte min udvikling. Der stilles store krav til alle spillerne, men vi får også muligheder for at spille og vise os frem, og jeg tror på, at det kan blive et rigtigt godt match, siger Benjamin Hansen.
hhsFacts om Benjamin Hansen

Født: 2. juli 1994
Position: Forsvarer
Højde: 190cm
Klubber ungdom: Næsby og Vejle
Klubber senior: Marienlyst og FC Fredericia

Publiceret 17 August 2017 12:14

SENESTE TV