Furesø hårdt plaget af indbrud i weekenden

Hele fem indbrud har henover weekenden fundet sted i Furesø Kommune, oplyser Nordsjællands Politi

Af
Af Kristina Pihl

Det har været en travl weekend for indbrudstyve i Furesø. Fire villaer - tre i Værløse og to i Farum - har siden tordag morgen haft indbrud.
Nordsjællands Politi fortæller, at der mellem fredag eftermiddag og søndag har været indbrud i to villaer på Vildrosevej. I begge sager har gerningsmændene skaffet sig adgang til villaerne ved at opbryde et vindue. Ifølge politiet er der i den ene af villaerne blevet stjålet kontanter og diverse smykker, mens der i den ande villa endnu ikke er overblik over stjålne koster.
I nogenlunde samme tidspunkt mellem fredag eftermiddag og søndag aften har der også været indbrud i en villa på Stormvang. Her har gerningsmanden igen opbrudt et vindue i villaen. Nordsjællands Politi oplyser, at der blandt andet er stjålet sølvtøjet.

Farum også ramt

I Farum har der været indbrud i Brudevænget og Klintedalen. Mellem fredag eftermiddag og lørdag formiddag har en eller flere ukendte gerningsmænd tvunget sig adgang til en villa i Brudevænget ved at opbryde vinduer i villaens værelse og badeværelse. Nordsjællands Politi fortæller, at gerningsmændene blandt andet har stjålet manchetknapper, men at der endnu ikke er det fulde overblik over, hvad der er blevet stjålet.
Villaen i Klintedalen har mellem torsdag morgen og lørdag eftermiddag haft indbrud, da et badeværelsesvindue er blevet opbrudt. Nordsjællands Politi oplyser, at der blandt andet er blevet stjålet smykker, en bærbar computer af mærket Lenovo og en Samsung tablet fra villaen.

null

Publiceret 21 August 2017 14:10

SENESTE TV