Mathias Jensen:

"Grimme sejre er ok"

Lokalopgøret mellem FC Nordsjælland og Helsingør var ikke kønt, men FCN sikrede sig med en 1-0 sejr igen tre point, og dermed holder de godt fast i førstepladsen i Superligaen. 
"Det kendetegner et tophold også at vinde på en halvdårlig dag. Derfor kan man vel også konstatere, at FCN for alvor stemplede ind som tophold i superligaen, da lokalrivalerne fra Helsingør blev besejret 1-0 foran 3.520 tilskuere i Right to Dream Park. Kampen blev lige akkurat så svær, som sådanne kampe ofte bliver. Helsingør var opsat på at spille med og udfordre tigrene med et spil, der minder meget om FC Nordsjællands eget spil", skriver fcn.dk. 
Fik du læst: Kvindelige kandidater satte hinanden stævne på Furesøen 
Men det blev altså FC Nordsjælland, der trak det længste strå  i kampen. 
Efter kampen var alle i truppen ifølge fcn.dk godt klar over, at sejren ikke kom i hus på det skønneste spil men derimod hård fight. 
"Vi måtte virkelig kæmpe for det til sidst, og jeg vil gerne sige tusind tak til fansene for den støtte, de gav os. Når en sejr skal fightes hjem på den måde sidst i kampen, giver det lige os spillere 10 procent ekstra med sådan en fan-støtte. De har deres store andel i sejren", siger målmand Alex Runarsson til klubbens hjemmeside. 
"Men det vigtigste er, at vi vandt. Grimme sejre er ok, og alle point er vigtige. Hellere få tre point på den her måde end at spille godt og tabe. Vi kan glæde os over, at vi fortsat er ubesejret hjemme, fik vores første clean sheet og stod godt imod, da de forsøgte at presse spillet frem til sidst. Vi gav ikke mange chancer væk, og det er jo også en kvalitet", siger Mathias Jensen, der for første gang var anfører fra kampstart, på fcn.dk. 
Se highlights fra kampen mod Helsingør her - fra FCN's youtubekanal: 

null

Publiceret 22 August 2017 11:04

SENESTE TV