Lokale husmødre serverede hotdogs med melorme i en god sags tjeneste

Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening hjalp Care ved madfestival

Seks kvinder fra Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening har netop hjulpet Care Danmark i den gode sags tjeneste på Copenhagen Cooking & Food Festival, der sluttede søndag 27. august.
Husmødrene lavede lækre og delikate hotdogs til børn og barnlige sjæle i forbindelse med eventen Top Dog Charity, hvor internationale gourmetkokke kreerede avancerede hotdogs til feinsmeckere.

Miljøvenligt alternativ

“Vi bestræbte os på at lave spændende hotdogs, så vi kunne sælge så mange som muligt, for det handlede om at være med til at skaffe midler til Care Danmarks arbejde,” udtaler formand for Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening Charlotte Søllner Hernø i en pressemeddelelse.
“For de vovede var der også mulighed for at smage lynstegte melorme, som er et super godt miljøvenligt proteinalternativ. De smager faktisk godt,” fortsætter hun.
Care Danmark har været glade for husmoderforeningens medvirken og Care Danmarks kommunikationschef Hans Beck Gregersen er da også meget tilfreds med resultatet, der er bedre end sidste år, fremgår det af pressemeddelelsen.
jesl

Publiceret 24 August 2017 10:59

SENESTE TV