Med forstærkning fra USA i form af 195 cm høje Paige Cashin, er Værløses Basketdamer klar til at prøve kræfter med landets bedste række; Dameligaen.
Foto: Privatfoto

Med forstærkning fra USA i form af 195 cm høje Paige Cashin, er Værløses Basketdamer klar til at prøve kræfter med landets bedste række; Dameligaen. Foto: Privatfoto

Værløse er klar til Dameligaen:

Henter spiller fra USA

Paige Cashin har de spillet på det højeste college-niveau i USA, men i denne sæson gælder det Værløse

Efter at have taget på sommerferie med guldmedaljer for 1. division om halsen, er Værløses elitedamer i år klar til at prøve kræfter med den bedste række i landet, Dameligaen.
Oprykningen til ligaen er resultatet af en langsigtet strategi og tre års målrettet arbejde, hvor målet er at kunne gøre sig gældende i dansk kvindebasket med et dansk hold.
Trænerduoen Anja Andersen og Rasmus Munck har i år kunnet sætte hak ud for de fleste mål i strategien. Dog er man ikke helt i mål med at kunne stille med et rent dansk hold.
Fik du læst: Fredag er der  premiere: Livslinjer giver livskvalitet 
”Vi er i Dameligaen for fortsat at udvikle os til et højere niveau. Dét er vores primære mål”, siger Anja Andersen og fortsætter:
”Med en gennemsnitsalder på lidt under 18 år, er vi stadig et meget ungt hold – det absolut yngste i Dameligaen – så som et led i denne udvikling, vil holdet have glæde af den erfaring og fysiske tyngde, en amerikansk spiller kan bringe med sig. Derfor er vi også glade for at have indgået en aftale med amerikanske Paige Cashin om at spille den kommende sæson for vores Dameliga-hold”.
Paige Cashin er 22 år gammel og har de seneste fire år spillet på højeste College-niveau University of South Florida og vil være en klar styrkelse af Værløses Dameligahold.
Fik du læst: Aftenåbent for børn: Ansigtsmaling, hoppeborg, gymnastik og skydetelt 
Anja Andersen understreger dog samtidigt, at målet om at stille med et rent dansk hold i den bedste række, ja det vil der stadig blive arbejdet henimod i de kommende sæsoner.
Sæsonen åbner den 29. september ude mod SISU i Gentofte.
Første kamp hjemme i Søndersøhallen bliver den 8. oktober mod Stevnsgade.
hhs

Publiceret 31 August 2017 10:00

SENESTE TV