Politiet om forsvundne Joakim:

“Han har ikke givet lyd fra sig”

Nordsjællands Politi har stoppet efterforskningen af 22-årige Joakim Birch. Alt tyder på, at han frivilligt er rejst til Tyskland

Af
Af Kristina Pihl

Joakim Birch fra Farum, der har været efterlyst siden onsdag i sidste uge er med stor sandsynlighed rejst til Tyskland, sådan lyder meldingen fra Nordsjællands Politi mandag. Politikommissær i Nordsjællands Politi Søren Christensen fortæller til Furesø Avis, at politiet har flere beviser, der peger på, at han er rejst til Tyskland.
“Vi har tekniske efterforskningsmuligheder for at følge folk på forskellig vis, og de tyder på, at han er i Tyskland. Vi har også talt med et par vidner, der har set ham på færgen til Tyskland. Derfor er vi sikre på, at han er taget derned”, fortæller han.
Fik du læst: Indbrud i Værløse: Vindue opbrudt med hækkesaks

Fortsat efterlyst

Joakim Birch blev sidst set ved Furesøbad natten mellem onsdag og torsdag. Siden hans forsvinden har politiet undersøgt området med hunde, og søndag var frivillige fra organisationen Missing People også ude og undersøge området ved Furesøbad. Selvom politiet nu med stor sandsynlighed kan sige, at han er i Tyskland, har hverken politiet eller Joakim Birchs familie fået livstegn fra ham. Søren Christensen fortæller, at politiet nu har indstillet efterforskningen, da der er ikke noget, der tyder på, at der er sket en forbrydelse.
“I princippet gør vi ikke så meget mere, fordi han er en voksen mand. Vi har ham selvfølgelig efterlyst indtil videre, også fordi det kunne være rart, hvis han kunne give lyd fra sig, så hans familie kan blive beroliget” lyder det fra Søren Christensen.
Fik du læst: DEBAT: Kommunen om cykelstier på Farum Hovedgade

Publiceret 04 September 2017 00:00

SENESTE TV