Partiformand om Neslihan Diksans sympatier:

“Ikke foreneligt med Socialdemokratiets værdier”

Selvom bestyrelsen i den socialdemokratiske partiforening i Furesø først har ekstraordinært møde om Neslihan Diksans tilførsforhold til Unionen af Europæiske Tyrkiske Demokrater mandag aften, har partiforeningen allerede meddelt Neslihan Diksan, at det ik

Af
Helene Stolle

Selvom bestyrelsen i den lokale partiforening af Socialdemokratiet i Furesø først har møde mandag aften den 11. september  om Neslihan Diksan og hendes forbindelser eller tilhørsforhold til UETD, har Sabine Kirchmeier, der er formand for partiforeningen overfor Furesø Avis givet udtryk for, at de tager sagen meget alvorligt.
Læs også: Nyhedsmedie: "Furesøpolitiker lobbyer for Erdogan"
“Der har i pressen været omtale af foreningen ”Unionen af Europæiske Tyrkiske Demokrater” (UETD, red) med oplysninger om, at UETD skulle have tætte forbindelser til det tyrkiske regeringsparti AKP. I lyset af udviklingen i Tyrkiet har den socialdemokratiske partiforening i Furesø meddelt Neslihan Diksan, at et medlemskab af UETD ikke er foreneligt med Socialdemokratiets love. Demokrati, menneskerettigheder og ytringsfrihed er vores grundværdier”, skriver hun i en mail til Furesø Avis, hvori hun også understreger, at bestyrelsen i partiforeningen holder ekstraordinært møde om sagen mandag aften.
Furesø Avis følger sagen.

null

Publiceret 11 September 2017 14:22

SENESTE TV